Zo ziet onze huiskamer eruit!

Huiskamer van de Stad en Bustival!

Ook dit jaar spelen we weer op het Huiskamer van de Stad-festival! Het HKvdS-festival begint inmiddels een goede traditie te worden voor onze mooie stad Gouda. Begonnen in 2013 zijn we dit jaar alweer bij de derde editie aangeland!

Het Huiskamer van de Stad Gouda festival is "een cultureel kunstproject voor jong en oud, van, voor en door de hele stad" (aldus de organisatie). De opzet is eenvoudig: Goudse inwoners stellen hun huis open en Goudse artiesten treden (gratis) op in die huiskamers door de hele stad. De acts lopen uiteen van muzikanten tot toneelgroepen, dichters en cabaretiers.
Het is de bedoeling dat bezoekers naar eigen wens een route bepalen door de verschillende wijken van de stad.

Ask! is er trots op om tot nu toe elke editie te hebben bijgedragen aan deze geweldige dag en zal ook dit jaar weer acte de présence geven in een huiskamer, ergens in de stad (het is dit jaar Graaf Florisweg 61 :)) - de datum is zondag 7 juni 2015.

Als klap op de vuurpijl wordt ter promotie van het Huiskamer van de Stad festival ongeveer een week van tevoren, op zaterdag 30 mei 2015, het zogenaamde "Bustival" gehouden. Bij deze ludieke promotie rijdt een selectie van de acts van het HKvdS-festival mee met de stadsbussen van Arriva om alvast een voorproefje van het repertoire te geven en uiteraard flink te flyeren.

Ook bij het bustival is Ask! dit jaar van de partij! Komen jullie kijken? Het wordt superleuk! Kijk voor de schema's en verdere informatie over het HKvdS en Bustival op de gigs-pagina.

Geplaatst op woensdag 20 mei 2015