uitroepteken

Terugblik en nieuwe nummers

Zo, tweeduizen-en-veertien ligt veilig achter ons, dus tijd voor een terug- en vooruitblik!
Na de release van More in 2013 heeft de band een aantal optredens verzorgd op diverse locaties in Gouda. In akoestische bezetting mochten we openen voor de fenomenale Chris Chameleon. We speelden bij de opening van het Cultuurhuis de garenspinnerij in StudioGonz. Op de eerste Koninsdag stonden we op het grote podium op de Markt. In mei openden we voor de Dordtse band Bambooka en in juli deden we in akoestische bezetting voor de tweede keer het Huiskamer van de Stad-festival. Waanzinnig!
Een van de leuke contacten die uit die optredens zijn overgebleven is de zangeres Mary Syll. We hebben haar als frontvrouw van Bambooka leren kennen, maar inmiddels is zij zich ook solo aan het ontwikkelen. Op 20 maart doet zij StudioGonz aan en mag Ask! haar voorprogramma verzorgen. Tegelijk wordt er ook gewerkt aan een samenwerking met haar in Dordrecht; hopelijk daarover binnenkort meer!
De band heeft op het creatieve vlak natuurlijk niet stilgezeten! In het afgelopen jaar zagen diverse nieuwe nummers het levenslicht. Sommige nummers hebben we live al gespeeld, andere zijn pas recent afgebakken. We hebben Higher en Politics in het afgelopen jaar al ten gehore gebracht, en You Don't Really Care en I'll Make It zijn de overige nieuwe toevoegingen aan het repertoire.
Zoals altijd vinden we de nieuwste nummers natuurlijk het allermooist, dus bij deze: jullie moeten ze echt komen luisteren!

Geplaatst op dinsdag 27 januari 2015