Radio Ask!

Going underground, going Oranje & More

Oei oei oei! Wat is het alweer lang geleden dat we hier iets van ons hebben laten horen! Hoog tijd voor een update! Komt-ie!

Aanstaande vrijdagavond 26 april 2013 zal Ask! live op radio Gouwestad te horen zijn bij het programma Going Underground! We zullen een paar van onze nummers in acoustische bezetting ten gehore brengen, en door de presentator uitgehoord worden over de nieuwe demo (verderop meer!)
Going Underground is iedere vrijdagavond van 19 . 20 uur te beluisteren op Gouwestad Radio, 97.7 FM (Kabel), 106.2 FM (Ether) en als livestream op Gouwestad Radio. De herhaling is op dinsdag 30 april van 19 . 20 uur, waarna de uitzending nog vier weken terug te luisteren is via Uitzending Gemist, zo belooft de site. Allemaal luisteren en opnemen die hap!

Op Oranjenacht, maandag 29 april, staat Ask! op het podium op de markt van Stolwijk. Kom langs! De toegang is gratis! Ask! speelt van 20.00 tot 21.00 uur.

En als laatste, de demo. Hij heet "More", bevat zes nummers en zal zeer binnenkort verschijnen. "Jamaar wanneer dan?" hebben we namens jullie aan de band voorgelegd. "Nou, zodra we er helemaal tevreden over zijn" is het antwoord dat we terugkregen. Na dreigen, aandringen en stampij maken wilde de band er nog wel aan toevoegen "Ed is nog druk aan het mixen en masteren, maar volgens hem wordt het in de komende paar weken".
Alsof we nog niet lang genoeg hebben gewacht! "Maar de eerste single wordt al bijna een maand op Pinguin Radio" gedraaid bij de 2minutenshow hoor", vertelde men toen. Verdraaid, dat is waar ook! Op de Ask-hoek bij de 2minutenshow troffen we inderdaad het nieuwe nummer "Blow Me Away" aan! Klinkt goed Askies..!
Het gaat trouwens sowieso goed met Ask bij de 2minutenshow! Al enige weken staan ze fier aan kop bij de wedstrijd. En terecht natuurlijk!

Geplaatst op donderdag 25 april 2013