Fans.

De Ask! Goudse Najaarstournee

Hoera! De bode heeft ons zojuist het nieuws gebracht dat Ask! een tweetal optredens in Gouda gaat doen! De eerste is op vrijdag 26 oktober in "So What!". Voor Gouwenaren is So What! een begrip, maar voor onze talloze interlocale fans: So What! is al 50 jaar het bruisend middelpunt van het Goudse uitgaansleven. Daar, waar kroegjes en andere zaaltjes komen en gaan, daar doorstaat So What al generaties lang de tand des tijds. En daar mogen we nu dus weer spelen! Hoezee! Dat was al weer veel te lang geleden. We zullen de 26e acte de présence geven op de avond getiteld "Loco Locals". De naam zegt het al: Gouds wereldtalent dus! We zullen het podium delen met die andere geweldige Goudse formatie, Snoeshaen (aka Klein Darling Rooster). Komt dat zien, komt feesten! Het wordt groots!

De tweede gig is op zaterdag 10 november in Paddy's! Jawel! Onze eerder gepauzeerde recordpoging "krijg zo veel mogelijk mensen in Paddy's" gaat alsnog gebeuren! "Maar wat is Paddy's dan?" zullen sommigen misschien vragen? Het antwoord is: "oh, gewoon de oerstgezelligste Irish Pub in Gouda!". Paddy's schenkt de lekkerste Ierse bieren en Whiskeys. Zelfs zonder onze weergaloze livemuziek is Paddy's al zeer de moeite van een bezoekje waard, dus kan je nagaan wat een feest 10 november zal worden...
We zullen zo rond half negen aan de eerste set beginnen, maar als dat wat vroeg voor je is, niet getreurd: we spelen drie sets verspreid over de avond. Zo rond half twaalf stoppen we pas met spelen, dus er is kans genoeg om een glimp van ons op te vangen. Al is het maar door het raam :) Trouwens, de entree is gratis, het bier niet ;) Allemaal komen dus. Niet dat het past, maar toch komen!

Oh, en dan nog iets. Het gerucht gaat dat er rond de jaarwisseling interessante dingen gedaan gaan worden met microfoons, mengtafels en harddisks...wordt vervolgd!

Geplaatst op dinsdag 16 oktober 2012