Boo!

Zondag 4 maart 2012. Je zou denken dat de Maya's deze datum ook zouden hebben opgetekend als speciaal. Want laten we wel wezen: hoe UBERCOOL is dit?! Ask! mag op die datum het voorprogramma verzorgen voor de ronduit briljante band 'Boo!' (http://www.booband.com/ - check ze! Je zal ons dankbaar zijn!)

Ask! is vereerd om dit feest in StudioGonz op hun bescheiden manier te mogen inluiden. Het zal een extra-extra-extra-speciale avond voor ons worden, want zoals jullie weten hebben we een nieuwe bassist (Mark), en die hebben we tot nu toe heel egoistisch voor onszelf gehouden! Sorry! Het goede nieuws is dus dat het wachten bijna voorbij is. Het betere nieuws is dat we nog willen proberen een bescheiden aantal try-outs te regelen voordat we acte de presence geven in StudioGonz, maar of dat gaat lukken moet natuurlijk nog blijken... :)

Hoe dan ook, zondag 4 maart 2012 staat alvast genoteerd. Wees er snel bij, want StudioGonz heeft een beperkt aantal plaatsen, en de verwachting is dat de tickets (alleen via voorverkoop bij StudioGonz of via Ask!) snel zullen gaan!

Komt allen! Het wordt het feest van het jaar! TADATAAAAAA!

Geplaatst op donderdag 15 december 2011