Even voorstellen: Marjolein

Het is alweer een flinke tijd geleden dat we iets van ons hebben laten horen. Logisch natuurlijk, want het waren chaotische tijden. Iske verdween uit de band, een nieuwe zangeres werd gerekruteerd, een staartje van de vakantieperiode, en het herschrijven van teksten...interesting times. Hoog tijd voor een update!
Marjolein draait inmiddels al weer een aantal maanden met ons mee, en heeft zich als zangeres behoorlijk laten gelden. Een dijk van een stem, hoorbaar jaren geschoold, en een mentaliteit van aanpakken overtuigden de rest van de band vanaf de eerste kennismaking. Marjolein's zang kenmerkt zich door een krachtige heldere stem, waarmee ze loepzuivere zanglijnen afwisselt met uithalen die vanuit haar tenen lijken te komen. Zelfs Edwin, die al eerder met haar in bands had gespeeld was opnieuw aangenaam verrast.
Edwin en Marjolein hebben zich, naast de oefensessies, vermaakt met het herschrijven van een deel van de teksten. Inderdaad, een deel is nog steeds niet af. Maar dat mag de pret niet drukken; de hoeveelheid materiaal die gebruiksklaar is, is ruim voldoende om mee te oefenen. Marjolein heeft zich een behoorlijk deel van de nummers alweer eigen gemaakt. Als we in dit tempo doorgaan zijn we over een maandje of twee, drie, klaar om het podium weer op te gaan.
Nog even geduld dus. Maar, gelukkig hebben we de foto's nog!

Geplaatst op dinsdag 16 november 2010