Iske verlaat Ask!

Met gemengde gevoelens heeft Ask! afscheid moeten nemen van zangeres Iske. Wegens muzikale verschillen kon de samenwerking zoals die bestond niet meer verder worden voortgezet. De band betreurt dat het zo heeft moeten lopen, maar heeft het volste vertrouwen in de toekomst.

Iske heeft aangegeven dat haar teksten te persoonlijk zijn om toe te laten dat die door een ander gezongen zouden worden. Daarom zijn we inmiddels druk bezig die teksten te hertalen/vervangen. Dit is helaas een moeizaam proces (Iske's teksten zijn altijd van prima kwaliteit geweest, en voor de band moeilijk los te zien van de nummers). Desalniettemin doen we een poging. "Better Than You" is inmiddels hertaald; de rest zal snel volgen.

Ask! heeft inmiddels een mogelijke vervangster voor Iske gevonden in de vorm van Marjolein Poot. Marjolein heeft in het verleden met Edwin in bands gezeten en past qua persoonlijkheid prima in de band.

Wegens het opnieuw schrijven van teksten en inwerken van Marjolein zal Ask! zich de komende tijd (nog) minder op het podium laten zien. Zodra we er weer klaar voor zijn zullen we dit via de site en de nieuwsbrief laten weten.

Geplaatst op zondag 22 augustus 2010