Nieuwe t-shirts

De meeste lezers zullen de eerste Ask! t-shirts inmiddels wel kennen. Het briljante ontwerp hiervan werd gemaakt door onze huis-nerd, designer en gitarist Edwin. Omdat deze shirts al een tijd meedraaien zaten we eigenlijk al een tijdje te wachten op nieuws van het shirt-front. Na (naar onze mening veel te) lang wachten werden we vanochtend dan eindelijk verblijd door het nieuws: de nieuwe shirts komen eraan! Uiteraard grepen we direct de telefoon om Ed uit te horen.

We wilden vooral weten waarom het allemaal zo lang moest duren. Desgevraagd was het antwoord: "Nou, het moest natuurlijk wel GOED zijn! Jullie zijn toch een bepaalde standaard gewend, en daar moest ik wel aan voldoen. De lat lag aardig hoog...".

Right.

Op de vervolgvraag of hij de shirts ook zo vond lijken op het logo dat op de site en op de stagebanner prijkt was de reactie: "Uh, vind je? De kleuren zijn toch helemaal anders..?"

Ach, wie zijn wij om te oordelen. Het resultaat is weer eens vet, en staat vanaf nu in de shop. Gelukkig is ons salaris ook net gestort...

Geplaatst op maandag 26 oktober 2009